3

GOTT NYTT ÅR


Alltså wow!
Detta året har rusat förbi. Jag ser tillbaka på förra nyårsafton och minns det som igår. Var tog tiden vägen?
 Här är mitt år i en förkortad version:
 
Januari - Mars
Jag startade året med ett leende på läpparna, trots att jag stod på jobbet mitt i natten. Jag hade planerat alldeles för höga mål och alldeles för många drömmar. Jag var tankspridd och energisk. Ambitiös till tusen, jag skulle starta företag! När jag inte jobbade så sprang jag på möten hit och dit för att nå dit jag ville. Just då älskade jag att vara jag!
Även när jag behövde vila så försökte jag få ut så mycket som möjligt av tiden. Så vilan fick vänta, festandet gick före alla gånger. Kul hade jag, men jag stressade sönder min inspiration för saker och ting.
 
April - Juli
Mitt i min virriga och lyckliga vardag fick jag ett plus på gravidtestet. Hur bestämd jag än var på att ta bort det, så kunde jag inte låta bli att undra varför jag kände sån lycka innerst inne. Jag tog en vecka till solen där jag insåg att allt skulle förändras. När jag sen kom hem pratade jag med mannen i mitt liv och han sa något i stil med "du kommer nog ångra dig om du tar bort det. Jag tycker du ska behålla det." Och så blev det. ♥
 Under sommaren föll jag dock i en tyngre svacka och blev sjukskriven från jobbet. Jag och min sambo var tillbaka hos varandra, äntligen! Vi bestämde oss för att leta ny lägenhet. I slutet av juli hittade vi en central fyra och lyckan var rätt enorm.

Augusti - Oktober
Inflytt i lägenheten, vi skaffade även en kattunge! Jag fick syssla med det roligaste jag vet - inredning. Jag hängde på Espresso House med vänner och shoppade barnkläder till tusen. Mot slutet av hösten började samtalsterapin göra sitt jobb och jag kunde känna glädje på riktigt.
 
Oktober - December
Jag och min sambo var sjukt insatta i Idol-tävlingen och hängde på Aftonbladets alla idol-forum där vi krigade för våra åsikter om deltagarna, haha! Bebisen blev verkligare för varje vecka och vi började inse att vi faktiskt skulle bli föräldrar.
Jag spelade julmusik och bakade julgodis, njöt av min lediga tid. Tog långa promenader och varma bad.
Sen kom den där tidiga morgonen och vattnet gick. Runt 20 timmar senare var lilla hjärtat här, jag var mamma!
 
Föresten, har ni några nyårslöften? - Jag ska börja sy igen. ♥
 
GOTT NYTT!